KIF-Fodbold
Ungdom og Bredde side

 • Pressemeddelelse U16

  Kolding Boldklub og Kolding IF har besluttet at indlede holdsamarbejde på U16 drenge.

  Det betyder at U16 bliver et fælles hold, hvor spillere fra Kolding Boldklub og Kolding IF træner og spiller turnering på samme hold under navnet KB/KIF.
  Årsagen til samarbejdet skyldes at der på U16 og U17 årgangene oftest er færre spillere til rådighed i Kolding Kommune, da flere spillere skal på efterskole udenbys eller fordi der ikke er tilbud der har højt nok niveau i Kolding Kommune.

  Kolding Boldklub og Kolding IF har derfor besluttet i fællesskab at skabe de rammer – i første omgang på U16 – der gør at spillerne kan udvikle sig på højeste niveau og at Kolding Kommune har hold på samme niveau som klubberne omkring Kolding Kommune.

  Det betyder at spillerne kan blive i Kolding Kommune så længe som muligt og at det kun vil være enkelte spillere, der vil have behov for at søge til andres klubber for at blive matchet optimalt.
  Samarbejdet starter som tidligere nævnt på U16 men det er hensigten at holdsamarbejdet skal videreføres til U17 og måske U19. Herved sikres at spillerne på disse årgange får en naturlig udvikling på et meget højt niveau.

  Kolding Boldklub / Kolding IF